• page-banner

Warta Industri

  • Kumaha carana nyabut jar kaca lamun kedap teuing

    Seueur tuangeun anu didamel tina toples kaca kanggo dipak, sapertos saos cabe, témpél daging sapi, peach konéng kaléng sareng saterasna, ieu mangrupikeun hal anu nikmat, tapi pikeun manjangkeun umur kaléng, dina waktos kaléng kaléng bakal ditarik. kaluar tina hawa di jero, lajeng leungeun mékanis leungeun kana lin assembly ...
    Maca deui
  • Cara nyieun botol kaca botol kaca prosés produksi prosés

    Botol kaca mangrupikeun wadah inuman tradisional di Cina, anu mimiti diproduksi parantos lami.Kusabab aranjeunna henteu gampang pikeun dilestarikan, produk kaca kuno anu katingali ku generasi engké jarang pisan.Pangembangan dugi ka ayeuna, botol kaca dina seueur bahan bungkusan ka pasar ...
    Maca deui
  • Naha botol kaca tiasa dipanaskeun dina gelombang mikro

    Botol kaca biasa teu tiasa dipanaskeun dina gelombang mikro.Ngan kaca dijieunna tina borosilicate tinggi na ditandaan cocog pikeun microwave oven bisa dipanaskeun dina oven microwave.Kaca biasa dijieunna tina kaca, botol susu, botol breastfeeding ngan cocog pikeun waktu anu singget dina microwave oven hea...
    Maca deui
  • Prinsip milih botol kaca

    Prinsip milih botol kaca, nalika urang milih botol kaca bakal loba botol ningali biaya, kumaha carana neuleu milih eta utamana nangkep opat prinsip Léngkah / métode 1/4 Step by step Sealing botol ka cap.Ieu berkat gasket tutup botol, anu fungsina salaku segel antara ...
    Maca deui