• page-banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Hebei Yu Lung Trade Co., Ltd., diadegkeun dina 2019, ayana di kota hengshui, propinsi hebei, ayana di ring Beijing-tianjin-hebei, laut bohai, pangwangunan ékonomi sapanjang jalur kareta, staf aya 120 jalma, parusahaan geus komitmen ka usaha industri anggur kawentar Cina urang ogé Éropa jeung Amérika Serikat, Asia tenggara jeung nagara séjén nyadiakeun susu bodas, botol kaca bodas, botol kosmetik, produk bungkusan kaca, jsb.

aboutus (8)
aboutus (1)
aboutus (3)
aboutus (2)
aboutus (4)

Budaya perusahaan

Pausahaan ieu dilengkepan tim produksi kuat, ngagunakeun kiln paling canggih, alat-alat manufaktur botol, produk, gudang, parusahaan boga rupa-rupa jaringan informasi komérsial sarta tim eksekutif jualan kuat, adhering kana "customer munggaran, jasa munggaran, narékahan pikeun realisme inovasi, silih benefit tur win-win "tujuan bisnis, pikeun konsumén ngawangun komunikasi jeung platform dagang pikeun bisnis, Dina waktos anu sareng, pausahaan mawa kaluar "jalma-berorientasi" falsafah manajemén, sarta aktip ngawangun éta. budaya perusahaan perusahaan.

kaunggulan urang

Tim téknis anu kuat

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, pangalaman profésional mangpuluh-puluh taun, tingkat desain anu saé, nyiptakeun alat-alat intelijen efisiensi tinggi anu kualitas luhur.

1

Kacipta niat

Pausahaan ngagunakeun sistem desain canggih jeung pamakéan canggih ISO9001 2000 manajemén sistem manajemen kualitas internasional.

2

kualitas alus teuing

Pausahaan specializes dina ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

3

Efisiensi produksi

Dina raraga ngaronjatkeun efisiensi decal jeung ngawujudkeun automation of decal, pausahaan diwanohkeun 6 warna, 4 warna mesin percetakan layar, efisiensi percetakan layar bisa ngahontal 4500 PCS / jam, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi.

production efficiency01
production efficiency02

Wilujeng koperasi

syarat customer anu ngungudag unremitting kami tina gawang, parusahaan daék cooperate wholeheartedly kalawan babaturan di imah jeung di mancanagara, nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé!

aboutus (6)
aboutus (7)
aboutus (5)