• page-banner

Botol Minyak Atsiri Kosong Transparan Desain Bottleneck Bibit Besar

031 Botol bahan biru

Katerangan pondok:

Bahan: kaca biru
Kamampuh: (500)ml


Rincian produk

Tag produk

Botol dipak nurutkeun tujuanana, sareng disimpen di gudang atanapi botol kaca anu dikirimkeun pikeun harga anggur.

1.karton ékspor standar kalawan divider

2. Karton + Usuk

3. Usuk jeung bungkus plastik

4. Salaku per sarat Anjeun

1).Simkuring gaduh pangalaman produksi profésional loba pisan.
2).jasa OEM: urang tiasa ngadamel botol ngaropéa sakumaha sampel Anjeun atawa gambar desain.
3).Sampel anu aya gratis.
4).Harga Wajar, Kualitas Unggul & Palayanan Attentive
5).Upami aya botol brocken salami transportasi, bakal aya kompensasi pikeun pesenan salajengna.
6).Balasan ajakan: urang tiasa ngawalon patarosan sareng email anjeun dina 12 jam.
7).Pangiriman Gancang: Waktu pangiriman sakitar 20-30 dinten saatos nampi deposit.
8).Kami parantos lulus ISO9001 sareng ISO14001 sareng tés anu sanés.
9) .We nawiskeun teu ngan produk unggulan tapi jasa jeung solusi pasar.
10) .Komo kalawan handap kandel, warna oge pisan murni.

Ruisheng Kaca
Produsén botol kaca profésional
Pimpinan botol arwah kelas luhur, botol minuman keras, jus sareng botol cai…
OEM, ODM wilujeng sumping

Kualitas Ruisheng-Top
Kami ngadamel botol kaca anu ramah lingkungan,
100% aman pikeun kaséhatan, sareng SGS, TUV, sertipikat ISO
Sampel bisa disadiakeun pikeun nguji customer urang

Ruisheng-Pangiriman Gancang
fasilitas manufaktur efisien jeung sistematis urang jeung suplai efisien
jaminan ranté hiji kiriman gancang, tawaran
botol dina 30days sanggeus konfirmasi tina ordo

Ruisheng-OEM
kami ngahasilkeun botol arwah, botol Vodka, botol wiski
Botol brendi, botol Rum, botol GinBotol jus, botol minyak,
Botol cai, sakumaha anu diperyogikeun ku palanggan

Ruisheng-Hiji eureun Service
Kami nawiskeun topi cocog sareng pesenan pelanggan botol,
tutup aluminium, tutup guala, gabus kaca. gabus sintétik,
corks polimér, corks kai. Urang bisa nyitak logo dina botol

Prosés Produksi

Botol Kaca Ruisheng
Botol kaca umumna dijieun tina 7-12 rupa bahan, kayaning keusik silika, natrium karbonat, kapur, dolomit, feldspar, borax, barium jsb Aya lima hambalan produksi utama:
atah
Pasir silika, Soda lebu, Batu Kapur, jeung sajabana
Batch House
Timbangan sarta Pergaulan bahan baku, sarta angkutan ka Hopper dina tungku lebur.
Lebur
Lebur bahan baku campuran kira-kira 1.550 oC dina tungku lebur.
Susukan
Dahar gob kaca dina suhu optimum cocog pikeun beurat botol jeung bentuk fed kana mesin botol-ngabentuk kaca ngaliwatan feeder nu.
Anil
Annealing tina botol nalika aranjeunna ninggalkeun mesin ngabentuk botol kaca
Pamariksaan
Saatos annealing dina lehr, botol anu ketat dipariksa dina mesin inspeksi otomatis tur visually
Pencét tambahan
A) Decal B) Frosting C) glaze nyemprot
Bungkusan sareng Pangiriman
Botol dipak nurutkeun tujuanana, sareng disimpen di gudang atanapi dikirimkeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK