• page-banner

Botol bahan biru

030 Botol bahan biru

Katerangan pondok:

Bahan: kaca biru

Kamampuh: (350)ml


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bahan baku biru 750ml botol anggur kosong bébas pikeun dijualKaca bordeaux botol anggur - 750 ml, Warna biru ngajadikeun pas sampurna pikeun produk husus atawa anggur libur husus, Gawé jeung corks kai / atawa gabus jeung dipingpin lampu on
Kauntungannana
•1.Kualitas luhur sareng harga pabrik langsung mangrupikeun kaunggulan luhur urang.
•2.Nampa MOQ tina 5000pcs ka 50000pcs
•3.laju waster lemah sareng waktos pangiriman pondok
•4.Téknologi canggih ngajantenkeun produkna saé sareng praktis sareng awét, kuat
•5.Ramah lingkungan, teu bahya, sagala jinis gaya, sagala jinis dicitak
•6.Mangtaun-taun jasa OEM sareng Ngolah pikeun sababaraha merek Terkenal
Bungkusan & Pangiriman
1. kantong PP + kotak karton
2. Dipak dina Usuk
3. Dirancang salaku requried Anjeun
Simkuring boga rupa-rupa jenis botol kaca jeung jar pikeun pilihan Anjeun, sarta kami ogé boga tube kertas pikeun package.We tiasa logo custom, warna botol, ukuran tube kertas, labél jeung sajabana urang boga factroy, sangkan bisa nyadiakeun harga murah tur jasa alus pikeun anjeun.Urang ogé bisa nyadiakeun sampel bebas 1-3pcs pikeun anjeun pariksa kualitas.
BOTOL CAI KACA 1000ML DESAIN STURDY: Botol kaca anu éndah didamel tina gelas transparan anu awét diwangun pikeun dianggo deui.Botol-botolna aman pikeun mesin cuci piring sareng awak kaca anu kuat nawiskeun résistansi anu hadé pikeun dampak sareng parobahan suhu.Dina botol 1000ML, anjeun bakal ngagaduhan seueur pikeun dilayanan di pésta salajengna anjeun.PENYIMPANAN MULTI TUJUAN: Nyimpen inuman cair, minyak, cuka, cai, kefir atanapi kombucha.Cap ayun anti bocor kami gampang dicabut sareng ogé sampurna pikeun jus anu dipencet seger sabab nyegah oksidasi, ngajaga énzim penting sareng zat gizi tina gancang rusak, ngajantenkeun jus langkung lami.CAPS KEDAP UDARA TAHAN & DAPAT DIRESEALkeun: Gasket fliptop plastik & karét gampang dicabut sareng dipasang, ngajaga inuman buatan anjeun disegel, ngajaga karbonasi atanapi fermentasi.

Panyimpenan Dahareun Kreatif

Tina solusi fungsional pikeun dessert sareng tuangeun ramo pikeun hiasan bumi kreatif sareng kado DIY, Bormioli Rocco gaduh solusi panyimpen anu unik sareng mereun.Idéal pikeun pelestarian dahareun, Pangaléngan jeung neundeun sapopoé ogé.

Panyimpenan Dahareun Kreatif

Tina solusi fungsional pikeun dessert sareng tuangeun ramo pikeun hiasan bumi kreatif sareng kado DIY, Bormioli Rocco gaduh solusi panyimpen anu unik sareng mereun.Idéal pikeun pelestarian dahareun, Pangaléngan jeung neundeun sapopoé ogé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami