• page-banner

027 Kosmétik botol kaca bodas kristal

027 Botol kosmétik

Katerangan pondok:

Bahan: kaca bodas kristal

Kamampuh: (100)ml


Rincian produk

Tag produk

Kendi kaca sisi lempeng multi-tujuan ieu tiasa dianggo pikeun panggunaan komérsial sareng pribadi.Éta ogé cocog pikeun laboratorium, kasehatan, kosmétik, sareng industri pangan.

Kendi ieu tahan pisan pikeun scratching sareng scuffing sareng saé pikeun nyimpen sareng ningalikeun produk.Sapertos kaca dina penampilan sareng kakuatan sapertos baja, kendi PET ieu nawiskeun résistansi dampak anu saé dina pakét anu saé.Sadia dina sauntuyan ukuran, kendi ieu sampurna pikeun ointments, pastes, gél, creams, lotions, sarta sababaraha minyak atsiri.

  • PET jar
  • Kajelasan luhur & gloss tinggi
  • Ukuran: 2.25" diaméterna.x 2,38 "Hgt.
  • Meet standar FDA
  • Caps dijual misah

Parabot anu dijalankeun saé, awak panghasilan spesialis, sareng jasa saatos penjualan anu langkung saé;Simkuring oge kulawarga utama ngahiji, saha tetep mibanda nilai organisasi "ngahijikeun Tatar, tekad, toleransi" pikeun pangiriman Gancang Cina Pisahkeun Botol Kosmétik Plastik 2 Jenis Botol Kosmétik, "Nyieun Produk tina Kualitas Gede" pasti tujuan langgeng urang. pausahaan.Urang nyieun endeavors unremitting uninga udagan "Kami Bakal Salawasna Tahan dina Pace sapanjang kalawan Time".
Pangiriman gancang Cina Pisahkeun Botol Kosmétik Plastik sareng harga Mandi Scrubber, Ayeuna kami parantos ngembangkeun pasar ageung di seueur nagara, sapertos Éropa sareng Amérika Serikat, Éropa Wétan sareng Asia Wétan.Samentara éta jeung predominance kuat di jalma kalawan kamampuhan, manajemén produksi ketat tur concept.we bisnis terus mawa on-inovasi diri, inovasi téhnologis, menata inovasi jeung inovasi konsép bisnis.Pikeun nuturkeun fashion pasar dunya, produk sareng solusi anyar terus ditalungtik sareng nyayogikeun pikeun ngajamin kaunggulan kalapa dina gaya, kualitas, harga sareng jasa.

Kendi kaca ieu tiasa dianggo pikeun ngarangkep sagala jinis kosmétik, bubuk, krim, sareng seueur deui.

Kendi ieu ditawarkeun nganggo topi hideung biasa sareng kubah anu didamel tina plastik fénolik atanapi polipro sareng gaduh dasar anu jelas kandel sahingga produkna katingalina ditunda dina toples.Mesen kendi kosmetik kaca anjeun kiwari!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami