• page-banner

026 Kosmétik Botol kaca bodas kristal

026 Botol Kosmétik

Katerangan pondok:

Bahan: kaca bodas kristal

Kamampuh: 150ml


Rincian produk

Tag produk

Prosés produksi jar kaca / botol nujul kana runtuyan kombinasi Peta (kaasup mékanis, dikawasa sacara éléktronik, jsb) nu diulang dina runtuyan programming tinangtu kalawan tujuan pikeun ngahasilkeun jar / botol tina bentuk nu dipikahoyong.

Ayeuna, aya dua prosés utama pikeun produksi jar kaca / botol: métode niupan pikeun botol jeung sungut sempit, sarta tekanan niupan metoda pikeun kaleng jeung jeung botol kalayan diaméter badag.

Kiwari botol kaca / jar bisa dijieun kana rupa-rupa wangun, sarta palapis, percetakan, jsb ... beuki loba téknologi modern diadopsi.Contona, frosting, palapis, percetakan, stamping panas, percetakan Pad, mindahkeun termal ... jsb, nyieun botol / jar leuwih geulis.

Nurutkeun kana statistik resmi, jumlah lalampahan urang ka Jepang taun ka tukang pencét catetan luhur, nu awéwé ngora jadi kakuatan utama, ogé nyorong nepi kosmétik jadi kategori konsumsi pangbadagna, sajaba, Amazon Cina ngarilis 2016 makeup kageulisan taunan. pikeun nangtayungan kulit rasa laporan ogé némbongkeun yén lalaki dina taun panganyarna ieu quietly jadi kakuatan pikeun jadi reckoned kalawan dina makeup kageulisan ngajaga kulit pikeun konsumsi rasa.Maksudna, ku naékna kakuatan konsumsi generasi anyar jalma ngora, duanana lalaki jeung awewe anu Mayar beuki loba perhatian ka "rékayasa raray", nu hartina glassware, salaku salah sahiji wadah utama pikeun bungkusan kosmetik. , ogé bakal ngamekarkeun pasar badag

"Kaca ngirangan émisi karbon sareng sanés ngan ukur wadah anu ramah lingkungan, tapi ogé wadah anu ngandung non-deterioration, non-deformasi, non-perméabilitas sareng non-cahaya.Éta wadahna bahan anu sampurna anu henteu ngaréaksikeun bahan naon waé.Kalayan ngaronjatna jumlah kosmétik berprestasi tinggi, paménta pikeun wadah kaca ogé bakal ningkat.Produsén botol kaca Korea nyarios, "Kami terang yén paménta asing pikeun botol kaca parantos ningkat ti taun ka tukang, sareng merek kosmétik kelas luhur nganggo wadah kaca."


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami