• page-banner

Pantun Kristal Kaca Parfum Botol Karajinan

005 botol kaca kristal

Katerangan pondok:

Bahan: kaca bodas kristal

Kamampuh: (1150)ml


Rincian produk

Tag produk

"Kaikhlasan, Inovasi, Rigorousness, sarta Efisiensi" bisa jadi konsepsi pengkuh organisasi urang pikeun éta jangka panjang pikeun ngadegkeun babarengan jeung konsumén pikeun silih timbal balik sarta silih gain pikeun Hot-ngajual Cina Méwah Kristal 50ml 100ml parfum Kaca Botol Kosong Parfum Botol, Pikeun langkung seueur inpormasi sareng fakta, pastikeun anjeun henteu horéam ngahubungi kami.Sadaya patarosan ti anjeun tiasa dihargaan pisan.
Hot-ngajual Cina Parfum Botol Grosir, Square Parfum Botol, Salaku pabrik ngalaman kami ogé nampa urutan ngaropéa tur nyieun sarua jeung gambar Anjeun atawa sampel nangtukeun spésifikasi jeung desain customer packing.Tujuan utama perusahaan nyaéta pikeun hirup mémori anu nyugemakeun ka sadaya para nasabah, sareng ngadamel hubungan bisnis win-win jangka panjang.Kanggo inpo nu leuwih lengkep, inget ngahubungan kami.Sareng senang pisan upami anjeun resep rapat pribadi di kantor kami.
Simkuring boga meureun paling state-of-nu-seni parabot kaluaran, insinyur ngalaman tur mumpuni sarta pagawe, dipikawanoh kualitas alus sistem ngatur ditambah workforce panghasilan terampil ramah pre / sanggeus-jualan rojongan pikeun Top Suppliers Cina 3ml kubus Reusable Hapus Kaca parfum Kristal Botol, Babarengan jeung udagan langgeng "perbaikan kualitas luhur kontinyu, kapuasan customer", kami geus yakin yén produk urang kualitas luhur stabil sarta dipercaya jeung solusi urang anu pangalusna-ngajual di imah anjeun sarta luar negeri.
Top Suppliers Cina Reusable Parfum Botol, Reed Diffuser Minyak Kaca Botol, Pausahaan kami warmly Ujang konsumén domestik jeung luar negeri pikeun datangna sarta negotiate bisnis kalawan kami.Hayu urang babarengan pikeun nyiptakeun énjing anu cemerlang!Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun kalayan ikhlas pikeun ngahontal kaayaan win-win.Urang janji bakal nyobian pangalusna kami nyadiakeun Anjeun sareng kualitas luhur sarta jasa efisien.

Ngaran modél Botol Arwah Kaca Crystal Custom High-end
Jilid 1000ml / 750ml / 700ml / 500ml / 300ml
Bahan Bahan bodas kristal, bahan bodas pisan
Beungeut Frost, decal, lukisan, hot stamping, screenprinting jsb sadia
Handapeun Kandel handap
merek G-Pakét
Palayanan Kabéh sarat anjeun bakal patepung leres tur sampurna kaasup percetakan logo, labél decal, embossing, engravicng, electroplating, frosting, lukisan jeung percetakan karton ritel jeung gaya cork bisa ngaropéa lamun diperlukeun.
Fitur Kualitas luhur, langkung transparan, teu tiasa dirobih, tiasa didaur ulang
Sampel Gratis upami nganggo kapang anu tos aya.
Cert ISO & SGS
Standar ISO9001:2008, ISO14001:2004
Métode bungkusan Bungkusan Ékspor Standar atanapi Bungkusan Disesuaikeun
istilah pamayaran T/T, L/C, Western Union, Paypal.
Waktos pangiriman Dina 20-30 poé nurutkeun ukuran & kuantitas diperlukeun Anjeun.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami