• page-banner

003 Botol kaca kristal kristal kaca bodas

003 botol kaca kristal

Katerangan pondok:

Bahan: kaca bodas kristal

Kamampuh: (750)ml


Rincian produk

Tag produk

Kauntungannana
1. bahan kaca Super Flint, kalawan transparansi tinggi na whiteness.
2. Kalawan pangabisa sealing alus teuing.
3. Bisa ngalakukeun hiasan béda jeung logo sarta ngahasilkeun informasi dina botol.
4. Ngagunakeun pinuh otomatis nyadiakeun garis pikeun produksi bulk, kualitas leuwih stabil sarta kaluaran ningkatna.vodka botol kaca, jeung saterusna.
5. Urang nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun anjeun ti desain botol, teken, nyieun test kapang, nyadiakeun sampel, nyieun molds masal, produksi masal, pengiriman barang sarta sanggeus layanan jualan.
6. Strictly inspeksi pikeun unggal produk saméméh packing.

Pamakéan: Kado hébat pikeun homebrewing, Paké pikeun bottling Homemade Infused Likur, Vodka, wiski, sumanget, Gin, Rum, inuman nu ngandung alkohol jsb Saos, Syrups tur leuwih.Sajikan minuman keras favorit anjeun dina gaya!Desain anu unik sareng elegan nawiskeun cara anu pikaresepeun pikeun nyimpen, scotch atanapi bourbon dina bar.
Fitur: a kedap-sealing karét stopper pikeun nyegah leakage.Thickened glassware nyadiakeun durability.Dishwasher punjul aman, dipercaya pikeun pamakéan jangka panjang.
Q: Dupi éta aman pikeun bungkusan dahareun?
A: Sumuhun, sakabéh produk urang téh kadaharan aman jeung sertipikat SGS.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel saméméh urutan?
A: Sumuhun, urang nyadiakeun 1-2pieces sampel bébas, sarta anjeun ngan perlu mayar biaya pengiriman barang ngeunaan $30-80.

Q: MOQ & Waktu Produksi?
A: MOQ 1,000pieces lamun urang boga saham, sarta 10,000pieces pikeun produksi anyar ku 15-30days.

Q: Dupi anjeun ngaropea botol / jar / cangkir handapeun desain urang?
A: Sumuhun, urang bisa ngamekarkeun kapang anyar pikeun ngaropea nurutkeun desain anjeun, gambar atawa sampel.

Q: Dupi anjeun nyitak logo urang?
A: Leres, urang tiasa nyitak logo anjeun dina awak wadah kaca, topi sareng kotak warna.

Naha Urang?
1. Fokus dina bungkusan Kaca saprak 1985, leuwih 33 pangalaman;
2. Sadaya produk sareng sertipikat SGS dina standar FDA sareng EU;
3. Leuwih 80% laju urutan ulang jeung sababaraha cooperated pikeun dekade.

Hubungi kami ayeuna pikeun ngabahas kumaha urang tiasa ngabantosan bisnis anjeun tumbuh.

Desain jeung pabrik molds nurutkeun ciri produk

Bahan baku kaca ngagunakeun keusik quartz salaku bahan baku utama, sarta bahan bantu sejen tur bahan bantu séjén.

Lajeng disuntik kana kapang, tiis, motong, sarta tempered pikeun ngabentuk botol kaca

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami