• page-banner

002 Botol kaca kristal kristal kaca bodas

002 Botol kaca kristal

Katerangan pondok:

Bahan: kaca bodas kristal

Kamampuh: (750)ml


Rincian produk

Tag produk

Tina sudut pandang desain, kaca kristal duanana awét sareng tahan-pecah.durability Ieu asalna tina komposisi unik Hebei Yulong Trade Co., Ltd.. kristal sarta salajengna ditingkatkeun ku tempering dina pasisian, dimana mangkok ngagabung bobot jeung dimana bobot ngagabung ka suku.Sistem panyalindungan Hebei Yulong Trade Co., Ltd. dianggo;sakabéh bobot ogé kimia tempered ganda kakuatan na.durability umum ieu, gandeng jeung desain alus teuing, ngécéskeun naon pangna Hebei yu lung trade co., Ltd. glassware jadi populér.

Barang gelas kami tahan ka chipping, pegatna sareng korosi.Cai mibanda ratings lalawanan dishwasher pangluhurna.Hebei yu lung trade co., Ltd. parantos ngalaksanakeun sababaraha tes, boh di bumi sareng mandiri, pikeun mastikeun gelas tahan pikeun mesin pencuci piring.Malah sanggeus hiji pikaheraneun 3.000 dishwasher siklus domestik, Hebei Yulong Trade Co., Ltd kristal tetep unmarked kalawan euweuh cloudiness, scratching atawa leungitna brilliance.

Kaca kristal kami duanana praktis sareng fungsional.Komposisi kristal mangrupikeun kaca kristal anu paling kompleks, paling cemerlang sacara global, kalayan kecemerlangan sapertos inten.

Kualitas ieu penting pisan pikeun profésional katering: produsén anggur, ahli anggur, sommelier, restaurateurs, hoteliers sareng gourmets.Éta pisan sababna naha jadi loba kompetisi jeung nempokeun anggur luhur di dunya ngagunakeun Hebei yu lung trade co., Ltd. stemware pikeun tasting.Ieu ngandung harti, kahareupna Hebei Yulong Trade Co, Ltd kristal idéal pikeun pamakéan di imah.Kaca anu didamel khusus ieu ngamungkinkeun penanganan sareng beberesih anu langkung gampang bari ningkatkeun karesep nginum kalayan kecemerlangan, desain sora sareng kaanggunan.

Dupi yu lung trade co., Ltd kaca kristal patut duit?
Dibéréndélkeun di handap ieu alesan utama pikeun investasi di gelas dagang yu paru:

yu lung trade co., Ltd kaca kristal nawarkeun kualitas unequalled, durability na brilliance.
Unggal item diawaskeun pikeun ngajamin kualitas pangluhurna pikeun konsumén.
Kaca kristal kami mangrupikeun gelas pilihan diantara para profesional.
Kristal kami gaduh usability, estetika, anggur sareng kaahlian bar sareng ékologis disada.
Perdagangan paru-paru yu terkenal pikeun kasampurnaan sareng terus ngahasilkeun rentang anu ngaleuwihan ekspektasi.
Sadaya produk sagemblengna timah sareng barium gratis.
Dianggap ku seueur janten gelas kristal anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami