• page-banner

001 Botol kaca kristal kristal kaca bodas

001 botol kaca kristal

Katerangan pondok:

Bahan: kaca bodas kristal

Kamampuh: (1000)ml


Rincian produk

Tag produk

Hebei Yu Lung Trade Co., Ltd., Glass Products Co., Ltd. tiasa ngabungkus rupa-rupa botol kaca, kalebet inuman, tuangeun, kosmétik, sareng ubar.Seueur jalma nganggap yén botol kaca ngan ukur wadahna.Nyatana, éta sanés ngan ukur wadah.Kumaha anjeun nyarios?Sababaraha kali, kanyataanna, botol kaca maénkeun peran dina fungsi anu sanés nalika nyandak bungkusan.

Hayu urang ngobrol ngeunaan peran botol kaca dina bungkusan anggur.Urang sadayana terang yén ampir sadaya anggur dibungkus dina botol kaca, sareng warnana poék.Kanyataanna, botol kaca anggur poék bisa maénkeun peran dina ngajaga kualitas anggur, Ngahindarkeun deterioration anggur alatan lampu, sarta ngajaga anggur pikeun neundeun hadé.Hayu urang ngobrol ngeunaan botol kaca minyak atsiri.Kanyataanna, minyak atsiri pisan gampang pikeun menguap, sarta sarat pikeun lampu ketat pisan.Ku alatan éta, botol kaca minyak atsiri kedah ngajaga minyak atsiri tina volatile.

Leuwih ti éta, botol kaca bisa ningkatkeun umur rak pangan, sarta botol kaca coklat ubar bisa ngajaga ubar tina decomposing di panonpoé.Botol kaca anu diproduksi ku pabrik botol kaca sanés ngan ukur wadah, aranjeunna ngagaduhan seueur fungsi.

Botol kaca dihasilkeun dina suhu luhur.Ti leyuran kaca nepi ka produksi mesin sarta molding, maranéhna ngaliwatan prosés suhu luhur nepi ka suhu low.Teu bisa dihindari yén bakal aya tabrakan sareng gesekan antara produk botol kaca, sareng gesekan bakal kajantenan nalika botol sareng botol digosok.Ngalacak, sakapeung produk bakal nempel sareng janten cacad upami henteu tiis
Kumaha carana abdi tiasa ngajawab masalah ieu?
1 Ngurangan laju mesin:
Ngidinan produk pikeun niiskeun sasuai pikeun waktos anu langkung lami
2 Ngurangan suhu leyuran kaca dina mangkok feeder:
Paké kipas cooling pikeun niiskeun solusi kaca dina feeder
3 Semprot produk nganggo cet semprot tiis:
Nalika produk aya dina garis assembly, semprot cet tahan gesekan pikeun ngaronjatkeun karasa produk pikeun nyegah tanda gesekan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami