Produk Unggulan

Fashion Crystal Glass Perfume Bottle Craft

Pantun Kristal Kaca Parfum Botol Karajinan

"Kaikhlasan, Inovasi, Rigorousness, sarta Efisiensi" bisa jadi konsepsi pengkuh organisasi urang pikeun éta jangka panjang pikeun ngadegkeun babarengan jeung konsumén pikeun silih timbal balik sarta silih gain pikeun Hot-ngajual Cina Méwah Kristal 50ml 100ml parfum Kaca Botol Kosong Parfum Botol, Pikeun langkung seueur inpormasi sareng fakta, pastikeun anjeun henteu horéam ngahubungi kami.Sadaya patarosan ti anjeun tiasa dihargaan pisan.Hot-ngajual Cina Parfum Botol Grosir, Kuadrat ...

NGAJELAJANG
003 Crystal glass bottle crystal white glass

003 Botol kaca kristal kristal kaca bodas

Kauntungannana 1. bahan kaca Super Flint, kalawan transparansi tinggi na whiteness.2. Kalawan pangabisa sealing alus teuing.3. Bisa ngalakukeun hiasan béda jeung logo sarta ngahasilkeun informasi dina botol.4. Ngagunakeun pinuh otomatis nyadiakeun garis pikeun produksi bulk, kualitas leuwih stabil sarta kaluaran ningkatna.vodka botol kaca, jeung saterusna.5. Urang nyadiakeun layanan hiji-eureun pikeun anjeun ti desain botol, gambar, nyieun test kapang, nyadiakeun sampel, nyieun molds masal, produksi masal, pengiriman barang sarta sanggeus ...

NGAJELAJANG
002 Crystal glass bottle crystal white glass

002 Botol kaca kristal kristal kaca bodas

Tina sudut pandang desain, kaca kristal duanana awét sareng tahan-pecah.durability Ieu asalna tina komposisi unik Hebei Yulong Trade Co., Ltd.. kristal sarta salajengna ditingkatkeun ku tempering dina pasisian, dimana mangkok ngagabung bobot jeung dimana bobot ngagabung ka suku.Sistem panyalindungan Hebei Yulong Trade Co., Ltd. dianggo;sakabéh bobot ogé kimia tempered ganda kakuatan na.Daya tahan umum ieu, gandeng sareng desain anu saé, ngécéskeun kunaon paru-paru Hebei yu ...

NGAJELAJANG
001 Crystal glass bottle crystal white glass

001 Botol kaca kristal kristal kaca bodas

Hebei Yu Lung Trade Co., Ltd., Glass Products Co., Ltd. tiasa ngabungkus rupa-rupa botol kaca, kalebet inuman, tuangeun, kosmétik, sareng ubar.Seueur jalma nganggap yén botol kaca ngan ukur wadahna.Nyatana, éta sanés ngan ukur wadah.Kumaha anjeun nyarios?Sababaraha kali, kanyataanna, botol kaca maénkeun peran dina fungsi anu sanés nalika nyandak bungkusan.Hayu urang ngobrol ngeunaan peran botol kaca dina bungkusan anggur.Urang sadayana terang yén ampir sadaya anggur dibungkus dina botol kaca, sareng ...

NGAJELAJANG

Hebei Yulong

Tentang Kami

Diadegkeun dina 2019, Hebei Yulong Trade Co., Ltd. perenahna di Kota Hengshui, Propinsi Hebei.Tempatna di sabudeureun Beijing, Tianjin sareng Hebei, sabudeureun Laut Bohai sareng sapanjang jalur pangwangunan ékonomi Beijing Kowloon Line.Cai mibanda 120 pagawé.

Produk panganyarna